BEKLAGER!!

Hei

Nå blir dette et innlegg hvor jeg skal forklare dere om hvorfor jeg har vært borte fra bloggen & hva jeg tenker fremover med bloggingen!!

Jo det har seg slik at nå i slutten av 7.klasse, skjer det så sinn sykt masse. På skolen øver vi for fullt til avsluttingen vår. Vi har også masse lekser, noen prøver, fremføringer i forskjellige fag. Jeg har telt meg fram til at vi skal gjøre 11. ting før sommerferien. Jeg vil også bruke masse tid til å gjennom føre forskjellige ting på skolen ordentlig den siste måneden. Jeg har derfor satt bloggen helt siden og rett & slett glemt helt av den. Jeg har vært mye med venner i det siste både fordi jeg vil være med vennene mine og ha det gøy men samtidig fordi jeg vil være masse med dem siden neste år blir vi ikke å kanskje bli så masse sammen fordi da blir vi kjent med andre og får nye venner.! Jeg gruer meg så sinnsykt masse til siste skoledag før sommeren, rett å slett fordi jeg har blitt så glad i lærerene mine og alle i klassa og ALLE på skolen min også.. Jeg kommer til å gråte så masse den dagen. Heldigvis noen uker til enda. Har blitt så glad i alle på skolen♥ 

starbucks outfits tumblr - Google Search Love this one //

Jeg har tenkt igjennom dette med bloggingen, og jeg er veldig usikker hva jeg blir å gjøre. Men gir beskjed så fort jeg har tatt en beslutning.

Klem Emma

 

Gode dager

Heihei

Idag tenkte jeg bare & fortelle dere at jeg har tenkt til å ha en spm runde her på bloggen hvor dere under i dette innlegget kan stille meg spørsmål om akkurat hva dere vil! Svarer om noen dager;)

Snart jul

Hei

Snart er det endelig tid for & ta en etterlengtet juleferie;) jeg gleder meg utrolig masse! Det skal bli utrolig godt å slippe skolen noen dager, før det braser på'n igjen! Idag har jeg ikke gjort stort annet enn & være på skolen, å gjøre ferdig leksene for hele uka.

Har dere lyst på romvideo?

På torsdag har mellomtrinnet (5-7) noe som heter: "fairplay cup " det er fotball kamper, å vi får grøt, og når vi ikke spiller fotball skal vi spille spill på biblioteket, når alle har spillt ferdig har vi meldt oss på 2 forskjellige aktiviteter hver som vi skal være på til slutt! Gleder meg skikkelig masse! Dette blir en super uke & super siste skoledag neste uke:)

Mobbing

Hei:)

I dette innlegget skal jeg skrive & gjøre noe som jeg ikke gjør til vanligvis, nemmlig et innlegg om mobbing

Jeg har ikke selv blitt direkte mobbet, men alle har blitt "mobbet" på ett eller annet vis! De vanlige tingene er: "baksnakking, erting, bli holdt utenfor, oversett osv... (Disse tingene er ikke direkte mobbing, men det blir ganske likt!) Mange skoler rundt om i landet sliter masse med mobbing, å alle må gå inn i seg selv & tenke hva DU selv kan gjøre for & få et bedre miljø på skolen! Erting er ganske vanlig, jeg har ikke erta noen selv & jeg har aldri blitt erta selv! Har fått uhyggelige kommentarer mot meg men det går bare inn på meg akkurat der & da. Men etterhvert går det over & da tenker jeg at de er missunelige på noe & ikke stoler på seg selv & da må de henge ut noen! De som mobber & er mobbere gjør det KUN for å få bedre "selvtillit selv" ved å vise seg frem, mobberen har det ikke noe gått med seg selv & da prøver de å plage en som er "sterkere" enn seg selv! Blir du mobbet så si ifra til læreren din & familien din & få hjelp med en gang, ikke utsett det & utsett det! Ingen fortjerner & bli mobbet pga: kjønn,religion,personlighet,hudfarge osv..! INGEN FORTJENER & BLI MOBBET.!

Søndag

Hei

Idag er det 3.søndag i advent, jeg skal bare være hjemme idag å kose meg! Jeg har bestemt meg for å lage en instagramkonto til bloggen:) vet ikke helt hva den blir hetene men sier ifra til dere!

Har du blogg?

Har du instagram?

Konto på instagram?

Hei

Jeg har en privat bruker på instagram hvor jeg legger ut stygge bilder å spammer! & jeg har har en til bruker som er min vanlige bruker:-) også da har jeg tenkt på om dere kansje vil ha en instagram konto hvor jeg legger ut ting om bloggen! Så der blir lettere å se når det kommer ut noe nytt! Hvis du har lyst til dette kommenter det gjerne i kommentarfeltet, jeg skal tenke på det selv også, men kommer uansett til å si ifra til dere!

Vil du ha en blogg instagram-konto?

Lørdagskveld

Heihei

Nå begynner det med stormskritt å nærme seg jul, jeg gleder meg så mye at jeg begynner å smile ved tanken! Men nok en gang gjennstår det litt skole & skolearbeid før jeg kan ta en etterlengtet juleferie:) går på skolen denne uken slm kommer, å nestd mandag! Men da går jeg bare på skolen til klokka 12:00:-) ikveld blir det bare en avslappningsfull kveld hjemme med godis å pizza & tv kos<3 elsk

Gleder du deg til juleferie?

Når slutter du på skolen siste skoledag?

jule stemmning

snowman christmas tree on tumblr

hello

som mange av dere har fått med dere har jeg vært veldig dårlig på denne bloggingen å alt som har med blogg greier & gjøre! å det beklager jeg utrolig masse.

Når jeg begynte å blogge å i det hele tatt hadde jeg aldri forestilt meg at jeg skulle få til dette, eller i de hele tatt få så fine lesere♥ det vil jeg bare takke utrolig masse for! Alle dere som har kommentert, sendt meg mailer, koselige meldinger. Mange av dere tenker nok nå at dette er slutten men det er det ikke enda, det klør i fingrene enda så jeg skal prøve å få til innlegg igjen:) Håper dere fortsatt vil kommentere,sende meg koselige mailer, koselige blogg meldinger osv... ♥ det hadde betydd masse masse for meg!

add a caption ♥

Resten av dagen skal jeg bare slappe av & kose meg med ski på tv-en. 

Ha en god 7.desember,å håper dere har hatt en fin første uke i desmeber♥

 

Langhelg

Hello

Idag starter jeg min etterlengtede langhelg! Det skal bli så godt:) hag gått å ventet på denne langhelgen sikkert to uke:) hahah.. Det har skjedd så utrolig mye denne uka. Jeg vil aller helst glemme det dårlige men klarer ikke. Håper neste uke blir bedre enn denne. Mange har spurt om jeg har en favoritt lærer å ja det har jeg:) jeg må bare spørre hun på mandag om jeg får lov å so navnet hennes på bloggen!

OVER TIL NOE ANNET:

Som mange kansje har merket har det åpnet et nytt kjøpesenter på Hamar, hvertfall dere som bor i distrikter vet det) ja å det heter: Cc stadion det ligger ved stadion til Hamkam;) jeg,mamma,pappa,Hanna&Hedda har tenkt oss dit i morgen. Det er utrolig kult der det er lekeplass på taket av senteret;) wiiii. I dette innlegget slenger jeg bare med en collage jeg lagde igår med jul/vinter bilder fra weheartit.

Blogger jeg leser

1. www.auroramohn.blogg.no

2. www.carolinecf.blogg.no

3. www.l0ve.blogg.no

4. www.kristinebremnes.blogg.no

5. www.upmake.blogg.no

6. www.jenniesofie.blogg.no

7. www.krisssy.blogg.no

8. www.sofiemote.blogg.no

9. www.emmake.blogg.no

Skole oppdatering

Heihei!

I går hadde vi samf.dag på skolen å i dag har vi naturfag dag:) egt er ikke det så veldig stort da. Men over til noe annet:

Igår så la sofie laxaa (sofiemote.blogg.no) ut et bilde å bilde hun la ut var utrolig fint. Så jeg bare måtte sende henne en direct melding! Å jeg fikk SVAR!!! Åå gud så glad jeg ble når jeg våknet i dag tidlig:) det er Sofie som gir meg inspirasjon til å blogge å motivasjonen min kommer alltid fra Sofie. Så tusen takk for det, det er på en måte Sofie som holder meg å bloggen gående. Evig takknemlig for det<3

Tuuuuuuuuusen takk:)

svar på spørsmål

Hva savner du aller mest med Rhodos?

det jeg savner aller mest med Rhodos må vel bli alle kveldene i gamle byen å alle kveldene på de fineste resturantene med de herligste menneskene, å alle dagene på stranda å all den sola:)

 

Hva vil du gjøre med fremtiden din?

det jeg har planlagt er å fullføre barne&ungdomsskolen, å begynne på enten studiespesialisering eller helse&oppvekst på videregående å fullføre tre år. Å begynne på høyskole i Tønsberg hvis dem har den linja jeg skal ta. jeg har tenkt til å bli barnevernspedagog forhåpentligvis.

Hva liker du aller best med skole?

Det jeg liker aller best med skole er vel å være med vennene mine, og være enda mer sosial på skolen enn det jeg er her hjemme:)

Hva hadde drømmelivet vært for deg?

Drømme livet mitt hadde vel vært å bodd i tønsberg (eller ett sted i nærheten av Østfold,Vestfold,Sørlandet) sammen med drømmemannen i ett stort hvit hus ikke helt i byen men at man kan se byen fra huset,med to barn ei jente å en gutt. stor hage og stor terrasse. :)

sommeren

♥ Sommeren byr på veldig mye assa, alle folk forandrer seg i løpet av en sommer alle lever sitt eget liv i sommerferien uansett hva. Oslo blir ikke kvitt tiggerfolk uansett hva sommeren innebærer tiggere grilling bading sol regn venner familie kjærlighet det kaller jeg norsk sommer.I hvertfall for meg selv om jeg ikke akkurat er noe ekspert på Oslo eller noe sånt men sånn er en god gammel dags sommer for meg. dagene flyr av gårde som bare det, det er ikke alltid like lett å følge med uansett hvordan man er i toppen. ♥ sommer er et ++ assa. min favoritt er kansje ikke regn å grått vær, men hva skal man ellers gjøre? jeg kan jo ikke be til gud om at det skal bli sol å blå himmel heller folk forventer mye av deg i sommerferien men dem gidder ikke å gjøre noe tilbake heller.

 


Perfekt

♥ Sommeren byr på solbleket hår, verdens fiiineste brunfarge og en kuuuuul klesstil. Hull på kneet har alltid vært en favoritt i mine øyne, selv om jeg er klar over at det står på svartelisten hos en del mennesker. Jeg har aldri forstått akkurat det, men halloo det finnes jo millioner av mennesker som bare diiigger hvite converse, akkurat den moten er ikke bestevennen min assss.

♥ Hva er det med palmer og frukt som bare får meg til å dette ut av sengen gang på gang? Det må nesten ha en sammenheng med de fantastiske assosiasjonene jeg får hver gang jeg får se en palme, eller hver gang jeg kommer hjem til et bord dekket av mango, jordbær og papayaaa. 

♥ Saltvann, bølger, flytemadrass, brunfarge, svømmetur, strand, sol, båttur, jordbær, latter, venner, kjærlighet, bade, sandstrand, sololje og bikiniiii.


blogger jeg leser fast

blogger jeg leser

 

1.

FINN BLOGGEN HENNES HER (Hun var i Cali i fjor)

2.

FINN BLOGGEN HENNES HER

3.


FINN BLOGGEN HENNES HER  (Hun var i Cali i fjor)


4.

FINN BLOGGEN HENNES HER (Hun var i Cali i fjor)

5.

 
FINN BLOGGEN HENNES HER

6.


FINN BLOGGEN HENNES HER

7.


FINN BLOGGEN HENNES HER (Hun var i Cali i fjor)

8.


FINN BLOGGEN HENNES HER

inspirasjon

 

 

summer splash

annonse

Hei! Nok en gang slår Nelly til med en ny sommerkampanje - og denne gangen har de hentet inspirasjon fra den fantastiske byen Barcelona. Det strømmer over av blomsterkjoler, crop tops, sandaler, strandplagg, bikinier og masse andre nødvendigheter til sommermånedene. Her er et utvalg av mine favoritter fra de ulike salgene og kampanjene ♥

Supersøt ananas-kjole her blomsterkjole her spesiell, men kul badedrakt her
blomsterkrans her nydelig magetopp her jumpsuit som blir perfekt å slenge over bikininen her

Se resten av kampanjen HER!

hvit magetopp som er fin til highwaisted shorts her rosa bikini her gul bikini her
klokke med fine blomsterdetaljer her solkrem (viktig folkens!!) her lang ferskenfarget kjole her 

Se resten av plaggene fra sommershoppen HER!nydelige hvite sko her jumpsuit i en herlig og dus rosafarge her grå, basic singlett her superfin shorts her

Se resten av produktene fra Topplisten på -25% HER

Såå mange fine farger, eller hva? Jeg har på følelsen av at denne sommeren kommer til å bli helt fantastisk på så mange måter - blir helt i hundre bare av å tenke på det.  ♥

Motivasjon

Hei dere Ahh, hva inspirerer ikke mer enn flotte, solbrune, perfekte kropper? Disse bildene gir meg motivasjon til å trene og spise sunt. Hva med dere? Det er heller ingen tvil om at farger øker lysten til trening.

Les mer i arkivet » April 2015 » Februar 2015 » Desember 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits