en dårlig blogger=meeg

Hello!

Som sikkert de fleste har sett & merket har bloggen min sunket med enormt mange lesere, nettopp fordi jeg suger i å oppdatere dere å til å blogge og holde bloggen i live. Det som egentlig er hele grunnen<33 føler meg faktisk litt stolt nå fordi jeg sto frem å var ærlig, hahah må nok lære meg til å finne ro i hele kroppen til å sette meg ned i sofaen på rommet å blogge.. Men har mange andre grunner å, og den ene er at det har vært syyyyykt masse lekser, prøver på skolen nå. Som også har vært med på å gjøre bloggingen til null og ikke bare min latskap..

Forever
| via Tumblr Fluffy Greek Yogurt & Mixed Berry Chocolate Chip Pancakes❤️

Untitled Mine

Men hvert fall hovedpunktet i dette merkelige og fjollete innlegget var at jeg skal prøve & bli en bedre blogger <33 også håper jeg du vil være med å hjelpe meg til det;)

Motivasjon

Hei dere ♥ Ahh, hva inspirerer ikke mer enn flotte, solbrune, perfekte kropper? Disse bildene gir meg motivasjon til å trene og spise sunt. Hva med dere? Det er heller ingen tvil om at farger øker lysten til trening.

 

SALE: juicy fruit fashion finds

annonse

Hei! Har dere sett Juicy Fruit-kampanjen som går hos Nelly at the moment? Hvis ikke anbefaler jeg dere å sjekke ut det fine sommersalget med masse plagg på salg, med opptil 70% rabatt!! Jeg har allerede sett masse fine kjoler og topper der, så her er det bare å shoppe i vei hihi. Se for eksmpel på dette:


To nydelige og fargerike bikinier her og her // fresh gul treningstopp her og superkul sports-bh her


hvit tøyshorts som kan styles på mange fine måter her kule sandal-ish-sko her veske med plass til mobil og kort (perfekt til sommeren) her


rosa sweatshirt her stripete genser her kul og unik bikerjakke her dr denim bukse her

Var det ikke mye fint?? Alt dette er altså på salg, med minst 30% avslag. Den svarte (og beste) Dr Denim buksen koster kun rett over 200 lappen for eksempel - og ellers er det masse annet fint på salget også. Kanskje finner man masse fine sommerfavoritter med flere hundre kroner i avslag? 

Se resten av utvalget HER ♥ 

 

 

topp 10 puggesanger

Hei! Nå er det jo siste innspurt på skolen før sommerferien, og som mange andre har jeg masse skolearbeid å gjøre. Da er det veldig viktig å ha masse gode sanger å høre på - det får alltid opp motivasjonen og energien min hvertfall. Tenkte derfor å vise dere 10 sanger som går på repeat her i huset at the moment ♥


 

Pills N Potions - Nicki Minaj (Den nye sangen til Nicki som kom ut for et par dager siden SHIT så fin den er!! Hører på den i ett sett)

 

Carry you home - Zara Larsson


Indian Summer - MarleneYouth - Foxes


Do it again - Röyksopp & Robyn


Dust clears - Clean Bandit


Gold - Britt NicoleProblem - Ariana Grande ft. Iggy Azalea


Human - Cher Lloyd


Who you are - Unspoken (Acoustic)Har du en favorittsang akkurat nå? ♥ 

Inspiration

/ / Weheartit

Wants from Benefit

Det er så utroolig mye bra og fine sminke produkter benefit har! Over så kan dere se noen av mine `Wants`. Har hørt utrolig mye bra om de både fra youtubere og andre, og har utrolig lyst på noe av det selv. Så forhåpentligvis blir noen av disse produktene mine 

Hva synes du om benefit?

Har du prøvd noen av produktene over?

Dream house

Hvordan er ditt drømme hus?

Rosa favoritter

Jeg er vell ikke den eneste jenta som er glad i rosa? Over så kan dere se noen av mine ``rosa favoritter`` for øyeblikket. Alle produktene er virkelig bare helt herlige! Og fargen på produktene gjør det jo nesten bare enda bedre, hvis du spør meg  Rosa fargene ser jo utrolig freshe ut, og passer utrolig godt nå som sommeren er rett rundt hjørnet!

 

daily dose of inspiration

 

Afrika

♥ ♥ ♥

 ♥ ♥ ♥

 

17-mai

Åh, som jeg skulle ønske at jeg var så flink til å flette håret mitt!! Ender alltid opp med å gjøre noe kjedelig med det, rett og slett fordi jeg ikke har sjangs. Likevel er det bare å prøve seg fram, og da får man nok til et eller annet kreativt til slutt. Jeg synes flette er nydelig og klassisk, og perfekt til nasjonaldagen!


 

 

inspiration

Les mer i arkivet » April 2015 » Februar 2015 » Desember 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits