BEKLAGER!!

Hei

Nå blir dette et innlegg hvor jeg skal forklare dere om hvorfor jeg har vært borte fra bloggen & hva jeg tenker fremover med bloggingen!!

Jo det har seg slik at nå i slutten av 7.klasse, skjer det så sinn sykt masse. På skolen øver vi for fullt til avsluttingen vår. Vi har også masse lekser, noen prøver, fremføringer i forskjellige fag. Jeg har telt meg fram til at vi skal gjøre 11. ting før sommerferien. Jeg vil også bruke masse tid til å gjennom føre forskjellige ting på skolen ordentlig den siste måneden. Jeg har derfor satt bloggen helt siden og rett & slett glemt helt av den. Jeg har vært mye med venner i det siste både fordi jeg vil være med vennene mine og ha det gøy men samtidig fordi jeg vil være masse med dem siden neste år blir vi ikke å kanskje bli så masse sammen fordi da blir vi kjent med andre og får nye venner.! Jeg gruer meg så sinnsykt masse til siste skoledag før sommeren, rett å slett fordi jeg har blitt så glad i lærerene mine og alle i klassa og ALLE på skolen min også.. Jeg kommer til å gråte så masse den dagen. Heldigvis noen uker til enda. Har blitt så glad i alle på skolen♥ 

starbucks outfits tumblr - Google Search Love this one //

Jeg har tenkt igjennom dette med bloggingen, og jeg er veldig usikker hva jeg blir å gjøre. Men gir beskjed så fort jeg har tatt en beslutning.

Klem Emma

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Februar 2015 » Desember 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits