Gode dager

Heihei

Idag tenkte jeg bare & fortelle dere at jeg har tenkt til å ha en spm runde her på bloggen hvor dere under i dette innlegget kan stille meg spørsmål om akkurat hva dere vil! Svarer om noen dager;)

Snart jul

Hei

Snart er det endelig tid for & ta en etterlengtet juleferie;) jeg gleder meg utrolig masse! Det skal bli utrolig godt å slippe skolen noen dager, før det braser på'n igjen! Idag har jeg ikke gjort stort annet enn & være på skolen, å gjøre ferdig leksene for hele uka.

Har dere lyst på romvideo?

På torsdag har mellomtrinnet (5-7) noe som heter: "fairplay cup " det er fotball kamper, å vi får grøt, og når vi ikke spiller fotball skal vi spille spill på biblioteket, når alle har spillt ferdig har vi meldt oss på 2 forskjellige aktiviteter hver som vi skal være på til slutt! Gleder meg skikkelig masse! Dette blir en super uke & super siste skoledag neste uke:)

Mobbing

Hei:)

I dette innlegget skal jeg skrive & gjøre noe som jeg ikke gjør til vanligvis, nemmlig et innlegg om mobbing

Jeg har ikke selv blitt direkte mobbet, men alle har blitt "mobbet" på ett eller annet vis! De vanlige tingene er: "baksnakking, erting, bli holdt utenfor, oversett osv... (Disse tingene er ikke direkte mobbing, men det blir ganske likt!) Mange skoler rundt om i landet sliter masse med mobbing, å alle må gå inn i seg selv & tenke hva DU selv kan gjøre for & få et bedre miljø på skolen! Erting er ganske vanlig, jeg har ikke erta noen selv & jeg har aldri blitt erta selv! Har fått uhyggelige kommentarer mot meg men det går bare inn på meg akkurat der & da. Men etterhvert går det over & da tenker jeg at de er missunelige på noe & ikke stoler på seg selv & da må de henge ut noen! De som mobber & er mobbere gjør det KUN for å få bedre "selvtillit selv" ved å vise seg frem, mobberen har det ikke noe gått med seg selv & da prøver de å plage en som er "sterkere" enn seg selv! Blir du mobbet så si ifra til læreren din & familien din & få hjelp med en gang, ikke utsett det & utsett det! Ingen fortjerner & bli mobbet pga: kjønn,religion,personlighet,hudfarge osv..! INGEN FORTJENER & BLI MOBBET.!

10.ting som irriterer meg

Heihei!

Idag tenkte jeg & fortelle dere om 10.ting som irriterer meg LET'S START! :)

____________________________________

1. Folk som smatter.

2.når folk ikke klarer & sitte i ro.

3. Når folk juger.

4. Når folk spiser & skjærer gafflen i gjennom tennene.

5. Når folk sier dem ikke har noen klær & bruke,men dem har hele skapet fullt av klær.

6.Når folk skryter av seg selv.

7.Når folk jukser på prøver osv...

8.Når ting er utsolgt på butikken.

9.Når folk forsyner seg med mat,& ikke spiser opp halvparten.

10.Når folk snakker på det samme hele tiden.

Søndag

Hei

Idag er det 3.søndag i advent, jeg skal bare være hjemme idag å kose meg! Jeg har bestemt meg for å lage en instagramkonto til bloggen:) vet ikke helt hva den blir hetene men sier ifra til dere!

Har du blogg?

Har du instagram?

Konto på instagram?

Hei

Jeg har en privat bruker på instagram hvor jeg legger ut stygge bilder å spammer! & jeg har har en til bruker som er min vanlige bruker:-) også da har jeg tenkt på om dere kansje vil ha en instagram konto hvor jeg legger ut ting om bloggen! Så der blir lettere å se når det kommer ut noe nytt! Hvis du har lyst til dette kommenter det gjerne i kommentarfeltet, jeg skal tenke på det selv også, men kommer uansett til å si ifra til dere!

Vil du ha en blogg instagram-konto?

Lørdagskveld

Heihei

Nå begynner det med stormskritt å nærme seg jul, jeg gleder meg så mye at jeg begynner å smile ved tanken! Men nok en gang gjennstår det litt skole & skolearbeid før jeg kan ta en etterlengtet juleferie:) går på skolen denne uken slm kommer, å nestd mandag! Men da går jeg bare på skolen til klokka 12:00:-) ikveld blir det bare en avslappningsfull kveld hjemme med godis å pizza & tv kos<3 elsk

Gleder du deg til juleferie?

Når slutter du på skolen siste skoledag?

jule stemmning

snowman christmas tree on tumblr

hello

som mange av dere har fått med dere har jeg vært veldig dårlig på denne bloggingen å alt som har med blogg greier & gjøre! å det beklager jeg utrolig masse.

Når jeg begynte å blogge å i det hele tatt hadde jeg aldri forestilt meg at jeg skulle få til dette, eller i de hele tatt få så fine lesere♥ det vil jeg bare takke utrolig masse for! Alle dere som har kommentert, sendt meg mailer, koselige meldinger. Mange av dere tenker nok nå at dette er slutten men det er det ikke enda, det klør i fingrene enda så jeg skal prøve å få til innlegg igjen:) Håper dere fortsatt vil kommentere,sende meg koselige mailer, koselige blogg meldinger osv... ♥ det hadde betydd masse masse for meg!

add a caption ♥

Resten av dagen skal jeg bare slappe av & kose meg med ski på tv-en. 

Ha en god 7.desember,å håper dere har hatt en fin første uke i desmeber♥

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Februar 2015 » Desember 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits